torstai 7. maaliskuuta 2024

Tampere 3

 

Tampereen ortodoksinen kirkko - Pyhän Aleksanterin Nevskin ja Pyhän Nikolaoksen kirkko on vuosina 1896-1899 rakennettu. Sen suunnitteli insinöörieversti T.U Jazukov. 7.3.2024
 Kävin lyhyen tripin Tampereella eli vajaat neljä tuntia. Juuri sen verran, että ehdin käydä tapaamassa ystävää, hierojalla ja maleksia kaupoissa ennen junan lähtöä. Nyt nousin oikeaan junaan enkä hävittänyt omaisuuttanikaan (kts. postaus 19.12.2023). 

Ystävälle vein pienoiskasvihuoneen. Siinä oli jo pari tainta kasvanut liiankin pitkäksi. Nyt olen antanut kolmelle ystävälleni iloa kevääseen, kesään ja syksyyn. Sanoinkin ystävälleni, että aina kun katsot näitä tulevaisuudessa toivottavasti kukkivia kasveja, ajattele minua.

Uudessa työssäni teen tällä hetkellä näyttöpäätetyötä. Välillä minusta riippumattomista syistä jouduin työskentelemään ergonomisesti huonossa asennossa. Sen takia jouduin turvautumaan hierojaan. Hierojani on tuttu vuosien takaa ja sanoi, etten koskaan ole ollut näin tukossa. No, en ole aikaisemmin tehnytkään vain ja ainoastaan näyttöpäätetyötä. 

Lähde: Wikipedia

Ei kommentteja: