sunnuntai 14. toukokuuta 2023

Kesä 2

Oman kukkapenkin sinivuokot (Anemone hepatica) kukkivat 14.5.2023

 Viime kevät ja kesä menivät totaalisesti talon rakentamiseen, muuttoon ja paikalleen asettumiseen, joten luppoaikaa ei jäänyt yhtään. Nyt tilanne on toinen, kun on aikaa ihmetellä keväistä valoa, luonnon puhkeamista, lintujen paluuta. Nauttia uudesta koirastani, kuntoilla ja olla välillä tekemättä mitään. Pysähtyä, kun siltä tuntuu.

Olen tälle keväälle käynyt soutamassa yhtä monta kertaa kuin koko viime vuonna! Se ehkä kertoo jotakin. Huomaan kuinka lihasmassa on lisääntynyt varsinkin reisissäni ja käsivarsissani kuluneen syksyn, talven ja kevään aikana. Ja vaikka olen jalkapuoli, ei oikea jalkani jää jälkeen kuin epätasaisella nopeatempoisessa kävelyssä. Silloin nilkka nyrjähtelee tämän tästä. Olen liikkunut lihasvoimalla jalkaleikkaukseni jälkeen kahdeksan kuukauden aikana yli 1500 km.

Kalatiirat (Sterna hirundo) tulivat eilen. Olin soutamassa, kun tiirat tulivat kuin tervehtimään ylleni taivaan sinessä jutustellen ja kääntyivät sitten tulosuuntaansa. Huikkasin niille tervetuliaiset. Nämä ovat elämän tähtihetkiä⭐💫🌟

Ei kommentteja: