torstai 27. huhtikuuta 2023

Jalkapuoli 3

 Kävin näyttäytymässä minut viime syyskuussa leikanneelle ortopedille. Hän totesi, että jalkani täytyy leikata toistamiseen. Röntgenkuva paljastaa, että osteosynteesimateriaali eli yksi ruuvi liikkuu luussa (ruuvin ympärillä tyhjää tilaa), eikä leikkauspäätöstä kannata enää lykätä. Luutuminen ei ole siis täydellistä. 

Hän oli toiveikas myös hermovaurioni suhteen, että oireet tulisivat ajan kanssa vaimenemaan. On myös viitteitä, että juurikin hermovaurio on saattanut vaikuttaa huonoon luutumiseen. Hän suositteli tekemään potilasvahinkoilmoituksen, sillä liian kireä kipsi aiheutti minulle polvesta alaspäin tulleen kahden hermon vaurion. Potilasvahinkoilmoituksen tekemiseen on kolme vuotta aikaa vahingon sattumisesta.

25.4.2023 Tampereen Mältinranta. Näsijärvi on vielä osittain jäässä. Näsijärven yllä cumulus nimbus -pilviä (ukkospilviä)

Hermovaurioiden takia joudun käyttämään erilaisia kipulääkkeitä säännöllisesti ja pystyn työskentelemään vain 50%:sti. 

Alla kuvia Tampereen Armonkallion (puisto) viehättävistä miniatyyripatsaista. Joku oli koristanut patsaista kukilla ja männynoksalla. En löytänyt patsaista tietoa, mutta jos joku lukija niistä jotakin tietää, olisin kiitollinen saadessani pläjäyksen sivistystä 🤭 Patsaat saattavat liittyä satuihin?


Ei kommentteja: