lauantai 20. heinäkuuta 2024

Kuolemanpelko 2

 

Pihlajaperhonen (Aporia crataegi) mäkitervakolla (Viscaria vulgaris) 25.6.2024
 Kuulin tänään järkyttävän asian. Kuusi vuotta sitten pienellä porukalla aloitimme luonnonsuojeluprojektin, jolla sitten pitkän prosessin jälkeen saimme hankkeen torpattua. Aloittaessamme päätimme kuka meistä 'tulee naamallaan julkisuuteen', jos ja kun sellaisen aika tulee. Minä halusin pysyä taustajoukoissa.

Järkyttävä asia oli se, että tällä viikolla tämä 'julkisuuteen astunut' henkilö sai tappouhkauksen! Syynä oli sekaantuminen hankkeeseen. Uhkauksella on todistaja, jos kantaja tekee rikosilmoituksen.

Silloin aikoinaan pelkäsin täällä vanhassa mökissä minuun tai koiraani kohtaan kohdistuvaa väkivaltaa, sillä kyllähän täällä yleisesti tiedettiin missä minäkin mökkeilin. Koin silloin jopa kuolemanpelkoa. Mitään ei koskaan tapahtunut, onneksi.

Herttileijaa! Mihin tämä maailma on menossa? Ihan Amerikan malliin siis. Tietysti uhkauksesta voi olla vielä matkaa tekoon, mutta minä olisin ihan hepulissa, jos uhkaus olisi kohdistunut minuun. Olen hyvin paljon itsekseni koirani kanssa täällä 'mökillä' edelleen.

Ei kommentteja: