lauantai 25. maaliskuuta 2023

Radio

 Tänään näkyi aurinko pitkästä aikaa iltapäivällä. Viime yönä ja tänään pyrytti reilusti uutta lunta ihan kiitettävästi kinostumiseen saakka. Lenkkeily lumihangessa rämpiessä alkaisi jo riittämään. Vaikkakin mieluummin tätä kuin loskaa ja kuraa.

Panoraama-kuva. Koira poseeraa puhtaalla lumella, 25.3.2023

Tänään on penkkiurheilijan juhlapäivä, kun Japanista tulee taitoluistelun MM- kisat ja Lahdesta Salpausselän kisat. Erityisesti maastohiihto on mieluista seurattavaa. 

En voi sanoa olevani kummoinenkaan penkkiurheilija, ja itseasiassa minulta meni kauan tajutessa mitä penkkiurheilu tarkoittaa🤭 Ehkä sekin kertoo, että mieluummin harrastin itse liikuntaa ja urheilua kuin että seurasin sitä televisiosta tai radiosta. 

Lapsuudesta muistan, että isoisäni (kutsuttiin ukoksi) kuunteli yleisurheilua radiosta ollessamme kesäisin mökillä. Siitä on varmasti itselleni jäänyt elämys kuunnella radiota. Mielikuvissaan voi hyvän urheiluselostajan kertomuksesta 'nähdä' urheilutapahtuman.

Radiota kuunnellessa jää vapaus tehdä samanaikaisesti muitakin töitä; ruoanlaittoa, siivousta, vaatehuoltoa, jumppaa tai vain levätä. Television katsominen sitoo paljon enemmän.

Huomenna ollaan jo kesäajassa. Kuinka tämä aika kiiruhtaakin⏳

Ei kommentteja: